Menu
Четвъртък, 16 Март 2017 20:10

Добри са условията за ски в Пампорово

Написана от
Добри са условията за ски в Пампорово снимка: Смолян днес!
Добри са условията за ски в Пампорово - Мечи чал, информират от Планинската спасителна служба. Отворени са десет писти в Пампорово и трасето в скизоната Мечи чал. До 19 март в Пампорово - Мечи чал, продължава Pamporovo Freestyle Open. Това е осмото издание на най-голямото фристайл събитие в България.

Скиори и сноубордисти в свободния стил от 4 континента участват в Pamporovo Freestyle Open 2017. След приключилите в началото на седмицата два старта за Европейската купа по сноуборд в дисциплината слоупстайл, надпреварата продължава със стартове по ски, свободен стил слоупстайл, на 17 и 18 март. Състезателното трасе е в долната част на пистата Мечи чал в Чепеларе, предаде БТА.
 
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!