Menu
Четвъртък, 20 Април 2017 18:42

Маратон на четенето се проведе в Регионална библиотека "Николай Вранчев"

Написана от
Днес в Регионалната библиотека "Николай Вранчев" се проведе Маратон на четенето, който се организира съвместно със секция Чети с мен към клуб Млади Възрожденци в ППМГ "Васил Левски".
 
biblioteka 2 biblioteka 3

Всички любители бяха посрещнати любезно от организаторите. Тазгодишния маратон беше посветен на 140-та годишнина от рождението на Елин Пелин. Произведения от него и други автори бяха прочетени, като беше подготвена и викторина с интересни литературни въпроси. Читателят на годината за Смолян също присъства на събитието, а представител на най-четящото семейство в града получи специална грамота. В знак на благодарност за подкрепата в това събитие библиотеката връчи грамоти на възрожденците и подари книги на клуба. След маратона всички имаха възможността да разгледат изложбата посветена на Елин Пелин.
 
 
 
Последно променена в Четвъртък, 20 Април 2017 18:45

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!