Menu
Сряда, 01 Март 2017 11:23

Отлични са условията за ски в Пампорово

Написана от
Отлични са условията за ски в Пампорово, съобщиха от Планинската спасителна служба. Достатъчно сняг, обработени писти и пролетно слънчево време предлага курортът в първия ден на март. Температурата в ски зоната е 9 градуса.
Пампорово ще отбележи 3 март с масово ски спускане с трибагреници и носии от вр. Снежанка. Инициаторите на спускането канят всички родолюбиви българи и любители на зимните спортове да се включат в празничното шествие по пистите в курорта.
Скиори и сноубордисти, облечени в народни носии ще поведат колоната, носейки българския флаг с впечатляващи размери. Спускането ще тръгне в 11.40 ч. от кулата "Снежанка" и ще премине по писта щ6 до плаца "Студенец". След изпълнение на българския химн, на ски плаца ще се извие хоро под акомпанимента на родопски гайди, предаде БТА.
 
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!