Menu
Сряда, 14 Юни 2017 17:27

Плевня с 50 бали сено изгоря при пожар в село Малка Арда

Написана от
пожарна пожарна снимка: Смолян днес!
На 13.06.2017 г. около 12.35 ч. е получен сигнал за възникнал пожар в с. Малка Арда, общ. Баните на сухи треви и селскостопанска постройка – плевня, едноетажна, немасивна, собственост на 70-годишен мъж от селото. При пожара е унищожено: селскостопанска постройка, спомагателна постройка, 50 бали сено. Спасено: 3 сгради в близост до пожара. Пожарогасенето е извършено от един екип на РС ПБЗН – Баните и един екип на РС ПБЗН – Смолян. Причина за възникването му и щетите са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.
 
На 13.06.2017 г. в 21.05 ч. в гр. Доспат, ул. „Въча“ е възникнал пожар без преки материални щети в комин на къща, собственост на 49-годишна жена. Предполагаема причина -  непочистен комин. Спасено – 2 сгради в близост до пожара. Пожарогасенето е извършено от екип на РС ПБЗН - Доспат.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!