Menu
Четвъртък, 06 Април 2017 17:52

Подвижна интерактивна класна стая "Земно кълбо" посети смолянските деца по повод Седмицта на гората

Написана от
Подвижна интерактивна класна стая "Земно кълбо" посети смолянските деца по повод Седмицта на гората снимка: Южноцентрално държавно предприятие
Атрактивното съоръжение гостува в Смолян като подарък от Южноцентрално държавно предприятие за смолянските деца по повод Седмица на гората – 2017 г. Подвижната класна стая "Земно кълбо" е интерактивен модел на Земята с диаметър 6.5 м., в която над 60 деца в рамките на един час “учиха”  за природата и гората около нас. Чрез образователен урок на тема „Дъбовите гори” децата бяха запознати с ролята на дъбовете, необходимостта от тяхното опазване, ползите за човека и техните обитатели. Игри и забавление съпътстваха цялото мероприятие, а децата си пожелаха всички техни уроци да са толкова приятни и забавни.
 
Последно променена в Четвъртък, 06 Април 2017 17:53

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!