Menu
Понеделник, 12 Юни 2017 18:24

Похвална грамота и награда от Кмета на Доспат за петокласника Радостин Чолаков от Барутин

Написана от
Похвална грамота и награда от Кмета на Доспат за петокласника Радостин Чолаков от Барутин снимка: община Доспат
Похвална грамота и парична награда в размер на 100 лева, осигурени лично от кмета на община Доспат инж. Елин Радев получи Радостин Чолаков от с.Барутин, община Доспат, ученик в ОУ "Н. Вапцаров".
Наградите са за успехите му  на олимпиадите по Български език и Литература, и Математика областен кръг – град Смолян. И по двата предмета Радостин Чолаков има отлични оценки. Радостин за втора поредна година  е на първо място в обл. Смолян на олимпиадата по математика.
Наградите бяха връчени от секретаря на община Доспат инж.Веселин Калфов, който каза на родителите на Радостин, че наистина имат повод да се гордеят, а на малкия Радостин пожела още много успехи и все така да прославя родното училище.
 
Последно променена в Понеделник, 12 Юни 2017 18:28

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!