Menu
Четвъртък, 06 Април 2017 18:04

Поздравителен адрес

Написана от
Поздравителен адрес снимка: община Смолян
ДО
МБАЛ „Д-Р БРАТАН ШУКЕРОВ” - АД
ГР. СМОЛЯН
                    
ПОЗДРАВИТЕЛЕН  АДРЕС
ПО ПОВОД   7 АПРИЛ  – СВЕТОВЕН ДЕН НА  ЗДРАВЕТО
 
Уважаеми  лекари и медицински специалисти,
Изключително ми е приятно да поздравя Вас, а чрез Вас и всички представители на най-благородната и хуманна професия, по повод 7-ми април – Международния ден на здравето!
Не напразно този ден се определя като празник на живота. Защото с Вашия всеотдаен труд Вие-лекарите, медицинските сестри и други здравни работници, вдъхвате сила, увереност и надежда на болните. Човешкото здраве е кауза, която не би се осъществила без Вашето милосърдие и отговорност.
На всички медици, полагащи денонощни грижи и усилия за нашето лечение, желаем здраве, успехи и енергия за работа, увереност в собствените сили и във възможностите на медицината. Вярваме, че благодарение на Вашия професионализъм, старание, грижи и всеотдайност всички ние ще се чувстваме по-спокойни и сигурни в бъдещето.
    
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
С уважение,
НИКОЛАЙ МЕЛЕМОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА СМОЛЯН  
 
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!