Menu
Вторник, 04 Юли 2017 13:22

Поздравителен адрес от Хайри Садъков

Написана от
Хайри Садъков Хайри Садъков

УВАЖАЕМИ СТ. КОМИСАР ДИМОВ, УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ В СТУКТУРИТЕ НА МВР В СМОЛЯНСКА ОБЛАСТ,

Щастлив съм да споделя с Вас празничния ден и удоволетворението от изминат 138-годишен път от създаването на Министерството на вътрешните работи.

Път посветен на една от най-трудните и отговорни професии. Във време, когато спокойствието е ценност, за обществото е важно да се знае, че има хора, които всекидневно полагат жертви в името на реда, сигурността и закона.

Високите европейски стандарти и сложните социално-икономически условия на нашето съвремие, ни поставят и своите нови изисквания.

Уверен съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на нелеката Ви професия, за осигуряване сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията. Желая здраве и благополучие за Вас и семействата Ви, много професионални и лични успехи! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С уважение, Хайри Садъков Народен представител в 44- то НС.

 

Последно променена в Вторник, 04 Юли 2017 14:03

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!