Menu
Сряда, 05 Юли 2017 16:56

Поздравление от областния управител по случай Професионалния празник на служителите в МВР

Написана от
Поздравление от областния управител по случай Професионалния празник на служителите в МВР снимка: Смолян днес!
УВАЖАЕМИ КОМИСАР ДИМОВ,
УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ В СТРУКТУРИТЕ НА МВР,
 
           Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Професионалния празник на служителите в МВР!

           Създадено с Указ от 5 юли 1879 година на Княз Александър Батенберг, Министерството на вътрешните работи в продължение на 138 години се грижи за спазване на реда в България! Сигурността е ценност и необходимост за развитието на едно общество и нормалното протичане на всички процеси в обществените сфери. Тя е изключително важна за националната и международната стабилност, особено в съвременните условия на световна глобализация.
            Използвам случая да изразя своята признателност и уважение към всички вас – достойни мъже и жени, за всеотдайността, с която изпълнявате своя професионален дълг към обществото!  В резултат на вашите усилия Смолянска област трайно е с най-ниски равнища на престъпност, успешно се противопоставя на негативните явления в обществото – разпространение и употреба на наркотици, пътно-транспортни произшествия, битова и криминална престъпност. Убеден съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на нелеката ви професия, за осигуряване сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията!
           Пожелавам ви здраве и благополучие, професионални и лични успехи, вяра в законността, сили и желание да защитавате реда в област Смолян и България!
     
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
 
НЕДЯЛКО СЛАВОВ,                                               Гр.Смолян
Областен управител на област Смолян                   05 юли 2017 г.
 
Последно променена в Сряда, 05 Юли 2017 17:02
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!