Menu
Четвъртък, 13 Април 2017 15:52

Поздравление от областния управител по случай Великденските празници

Написана от
УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ СМОЛЯН,
 
           В навечерието на светлите Великденски празници нека  изпълним сърцата си с доброта, обич и съпричастност, нека загърбим различията и обединим усилия за общото благо на региона и страната ни!
           Посрещнете с вяра и надежда чудото на Възкресението Христово и нека празникът изпълни домовете ни с уют, топлина и благополучие!   
           Бъдете състрадателни, добронамерени и толерантни към ближните си, помагайте на по-слабите от вас, дарявайте един на друг внимание и грижи, така както повелява Християнската религия!
           Пожелавам Ви здраве, благоденствие, лично и семейно щастие, радости и удовлетворения, много прекрасни мигове, споделени с близки и приятели!
 
БЛАГОСЛОВЕН ВЕЛИКДЕН!
 
ИНЖ. МОМЧИЛ КАРАИВАНОВ
Вр. и. д. Областен управител
 
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!