Menu
Вторник, 13 Юни 2017 17:40

Шофьор от Смолян се удари в оградата на моста на пътя Средногорци – Мадан

Написана от
На 12.06.2017 г. около 16.10 ч. на пътя с. Средногорци – гр. Мадан лек автомобил "Пежо", управляван от П. Г. /59-годишен/ от гр. Смолян, губи контрол над автомобила и се удря в предпазна ограда на моста. Водачът е транспортиран и настанен за лечение в МБАЛ-Смолян, без опасност за живота. Използван е обезопасителен колан. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по ЗДвП.
 
Едно пътнотранспортно произшествие без пострадали, с материални щети е възникнало на 12.06.2017 г. около 21.15 ч. на територията на гр. Смолян, ул. „Коста Аврамиков“. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по ЗДвП.
 
Последно променена в Вторник, 13 Юни 2017 17:45

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!