Menu
RSS
Петък, 06 Януари 2017 11:16

Задължително с вериги е движението в област Смолян

Написана от
Задължително с вериги е движението в област Смолян снимка: Смолян днес!
Всички автомобили, движещи се в област Смолян, трябва да бъдат задължително с вериги, информират от Областното пътно управление. Натрупаният през нощта сняг в Смолянски регион не създаде проблеми, пътищата се почистват, няма налени места без електричество, заяви заместник-областният управител Адриян Петров. Снежната покривка на Рожен достигна 66 см, а температурата на върха тази сутрин падна до минус 9 градуса. Снеговалежът в Смолянско продължава, предаде БТА.
Забранено е движението на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета в цялата Смолянска област според информация от ОПУ. Над 90 машини са разчиствали през нощта републиканската пътна мрежа.
В Пампорово снегът достигна 60 см, а температурата е минус 8 градуса. Условията за ски в курорта са добри, пистите са обработени, информират от Планинската спасителна служба.
 
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!