Вторник, 09 Април 2019 12:17

10 години сдружение "Родопски хайдути"

10 години сдружение "Родопски хайдути"

СДРУЖЕНИЕ “РОДОПСКИ ХАЙДУТИ”

Уважаеми съграждани,

Имаме удоволствието да Ви поканим на празнично честване по случай 10-годишнината от основаването на Сдружение “Родопски хайдути”. Мероприятието ще се състои на 13.04.2019 г. от 17:30 ч. в НЧ "Кирил Маджаров", кв. Устово, гр. Смолян.

Заедно ще проследим патриотичната и просветна дейност на Сдружението през изминалите 10 години.  Ще начертаем пътя, през който преминахме и усилията, които положихме, за да съхраним националната ни памет и културна идентичност. Защото любовта към корените на рода е и любов към историята. Тя ни прави не само по-добри граждани, но и по-добри българи, тъй като ни напомня завета на нашите предци. Ще представим начина, по който  Сдружението поддържа жив огъня на българщината, защото родолюбието е свързано и с множество други изключително важни категории в човешкия живот: чест, вярност, достойнство и уважение.

Нека заедно се насладим на прекрасната програма, изпълнена с много емоции, спомени от миналото и вяра в бъдещето!  

                Да живей!

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!