Menu
Четвъртък, 02 Май 2019 18:15

12-годишен пътник на мотоциклет пострада при катастрофа на пътя Давидково - Стърница

Публикувана от Прочетена 1775 пъти
На 30.04.2019г. около 16.30ч. на път SML 2004 при км 3+900 /с.Давидково –с.Стърница/ на дясна крива, лек автомобил "Мерцедес - Спринтер", управляван от Т.К. на 22 години от гр.Смолян, не се движи възможно най в дясно на платното за движение и се сблъсква с насрещно движещия се мотоциклет "ЧЗ-350", управляван от М.К. на 15 години от с. Стърница, общ. Баните и пътник на 12-години от същото село. Мотоциклетът също не се движи възможно най в дясно на платното за движение.
 
При катастрофата е ранен пътника на мотоциклета, който е получил срязване на мускула на прасеца и травма на колянна става на левия крак. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ- Смолян без опасност за живота. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!