Menu
Сряда, 11 Януари 2017 14:25

12 януари /четвъртък/ е учебен ден за училищата от община Смолян

Написана от

12 януари /четвъртък/ е учебен ден за училищата от община Смолян, съобщи секретарят Момчил Николов. Той уточни, че кметовете имат правомощия да обявят до три неучебни дни, което вече направи градоначалникът Николай Мелемов. Общината е изпратила хора, които да почистват подходите към училищата, а това е задължение и на ръководствата на учебните заведения. Препоръчано е на директорите да затоплят сградите, за да бъдат нормални температурите за учебния процес.
Остава частичното бедствено положение на територията на община Смолян, съобщи заместник-кметът на общината инж. Марияна Цекова.
Цяла нощ са работели машините като борбата със снега продължава, посочи зам.-кметът. Тя посочи, че пътищата по които се движи основния трафик в общината са отворени, а пътните настилки за обработени.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!