Menu
Вторник, 15 Май 2018 16:33

15000 лв. за спорт и отдих в община Борино

Публикувана от Прочетена 648 пъти

Днес в Община Борино бяха подписани два договора по Национална кампания “Чиста околна среда – 2018г.” на тема “Обичам природата и аз участвам” за

1."ПОЧИСТВАНЕ,ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И СЪЗДАВАНЕ НА КЪТ ЗА ИГРИ И ОТДИХ В ЦЕНТРАЛНИЯ РАЙОН НА СЕЛО ЯГОДИНА" на стойност 10 000 лева. Почистеният и добил приветлив облик район ще допринесе за по – добрите условия на възпитание, здравословно развитие и подрастване на децата и разбира се – очаквано повишаване на посещаемостта на селото.

2."СЪЗДАВАНЕ НА КЪТ ЗА АКТИВЕН СПОРТ И ОТДИХ" при СУ “НИКОЛА ВАПЦАРОВ” СЕЛО БОРИНО на стойност 5 000 лева. Целта на проекта е приобщаване на учениците към идеята за повишаване на физическата и двигателна култура, както и изграждане на трайни навици за активни спортни занимания.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!