Menu
Сряда, 17 Май 2017 14:32

18 000 клиенти са обслужени от офиса на НАП в Смолян

Написана от

В офисът на НАП в Смолян за първите четири месеца на 2017 г., са обслужени 18 000 клиента. Средно на ден инспекторите са приемали по 220 клиента. Двойно се е увеличил броят на клиентите, които са предпочели да подават данъчните си декларации с ПИК или електронен подпис.

По данни от системата за управление на опашките, средното време за изчакване и получаване на услугата е 9 минути. Сред най-често ползваните услуги са: подаването на видове данъчни и осигурителни декларации, изясняване на здравноосигурителния статус, издаване на удостоверения, уточняване на задължения и издаване на удостоверение за ПИК.

Напомняме на клиентите, че НАП предлага електронна справка за задълженията на сайта: www.nap.bg като за целта е необходим електронен подпис или персонален идентификационен код, който може да се получи от всеки офис на НАП.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!