Menu
Понеделник, 27 Ноември 2017 09:47

27-годишна пострада при катастрофа на пътя Пловдив-Смолян

Публикувана от Прочетена 3054 пъти

На 24.11.2017 г. около 13.40 ч. на главен път гр. Пловдив – гр. Смолян, в района на община Чепеларе, лек автомобил "Фолксваген Поло", собственост и управляван от 27-годишен мъж от гр. София, поради движени с несъобразена скорост, на остра лява крива се поднася и се блъска в декоративна стена от дясно на пътното платно.

При удара е пострадала пътуващата на задна седалка 27-годишна жена от гр. София, която е с натъртване в областта на главата.

Пострадалата е транспортирана в МБАЛ- гр. Смолян, като след преглед е освободена за домашно лечение. Използвани са обезопасителни колани. Произшествието е посетено и обезопасено от екип на РС ПБЗН-Чепеларе, както и от екип на „Пътна полиция“. По случая е  взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!