Menu
Вторник, 12 Септември 2017 17:40

280 нарушения за седмица по пътищата в Смолянско

Написана от
Прочетена 1488 пъти
280 нарушения за седмица по пътищата в Смолянско снимка: Смолян днес!

На територията на цялата страна непрекъснато възникват тежки ПТП, при които загиват пешеходци, водачи, младежи или възрастни хора.
В тази връзка на територията на цялата страна, така и на територията на ОД МВР – Смолян е засилен контролът по дейността на полицаите за безопасността на движението.
Дейността на служителите от сектор „Пътна полиция“ от областта за времето от 04.09.2017 г. до 10.09.2017 г. е както следва:

- общо установени нарушения по пътищата – 280 нарушения, от които са съставени 200 фиша и 48 акта;
- установени водачи след употреба на алкохол – 1 случай;
- установени водачи след употреба на наркотични вещества – няма;
- съставени АУАН на неправоспособни водачи – 3 броя;
- брой прекратени регистрации по чл. 171, т. 2а от ЗДвП – общо 4 случая, от които 2 – неправоспособни водачи; 1 - за управление на МПС след употреба на алкохол и 1 - за управление на МПС под въздействието на наркотични вещества;
- данни за пострадали при ПТП – две ПТП и 2-ма пострадали при ПТП.

 

 

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!