Menu
Сряда, 30 Август 2017 17:31

378 нарушения са установени за седмица по пътищата в Смолянско

Написана от
Прочетена 1595 пъти
полиция полиция снимка: Смолян днес!

На територията на цялата страна непрекъснато възникват тежки ПТП, при които загиват пешеходци, водачи, младежи или възрастни хора.
В тази връзка на територията на цялата страна, така и на територията на ОД МВР – Смолян е засилен контролът по дейността на полицаите за безопасността на движението.
Дейността на служителите от сектор „Пътна полиция“ от областта за времето от 21.08.2017 г. до 27.08.2017 г. е както следва:

- общо установени нарушения по пътищата – 378 нарушения, от които са съставени 307 фиша и 52 акта;
- установени водачи след употреба на алкохол – 8 случая;
- установени водачи след употреба на наркотични вещества – 1 брой;
- съставени АУАН на неправоспособни водачи – 5 броя;
- брой прекратени регистрации по чл. 171, т. 2а от ЗДвП – общо 10 случая, от които 4 - за управление на МПС след употреба на алкохол и 5 – неправоспособни водачи; 1  - за управление на МПС под въздействието на наркотични вещества;
- данни за пострадали при ПТП – няма ПТП и пострадали при ПТП.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!