Menu
Вторник, 13 Февруари 2018 11:09

400 лева глоба за смолянчанин заради физическа разправа с 29-годишна жена

Публикувана от Прочетена 1773 пъти

С решение на РС-Смолян, за проява на дребно хулиганство на основание чл.6, ал.1, б."а" във връзка с чл.1, ал.1, т.2 от УБДХ, е наложено наказание "Глоба“ в размер на 400 лв. на 40-годишен Смолянчанин.

На 08.02.2018г. около 14:20 часа в гр.Смолян, бул.“България“ №81, при възникнал спор за паркиране 40-годишния В.З.А. от гр.Смолян  извършил неприлични и непристойни действия спрямо 29-годишна смолянчанка,  като е употребил неприлични думи и изрази и е нанесъл удар с обратното на ръката в лицето на жената, а след това я притискал с предната броня на собственият му автомобил, действия извършени с дързост и цинизъм, който са предизвикали възмущение.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!