Menu
Събота, 18 Март 2017 07:10

45-гoдишнинaтa oт възpoдитeлния пpoцec oтбeлязвaт в Бapyтин

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

С възпоменателен митинг в Барутин ще бъде отбелязана 44- годишнината от възродителния процес и насилствената смяна на имената в доспатското село.

В програмата е предвидено да има изказване на официалните гости, поклонение пред паметника на загиналите в събитията, както и курбан. Очаква се членове на централното ръководство на Движението за права и свободи да участват в традиционния възпоменателен митинг, както и както и кандидатите за народни представители на Движението от област Смолян. Мероприятието ще се проведе в центъра на Барутин от 11 ч. и е организирано от Областният съвет на ДПС - Смолян.

При трагичните събития през 1927 г. са загинали двама жители на с. Барутин, трима са ранени, а десетки са били интернирани в различни краища на страната.

ДПС - Смолян Пресцентър

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!