Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Четвъртък, 26 Септември 2013

„5 години Европа в Смолян” ще отбележим утре, 27 септември, на Стария център в областния град

Публикувана от
„5 години Европа в Смолян” ще отбележим утре, 27 септември, на Стария  център в областния град
   
За поредна година Европейски информационен център „Европа Директно”  в Смолян организира събитие за широката общественост под надслов „5 години Европа в Смолян”, което ще се проведе на 27 септември от 14 до 18 ч. на площад ”Свобода” в гр. Смолян.
2013 година е обявена за Европейска година на гражданите, затова и дейностите, които сa заложени в програмата на събитието, са насочени към широката общественост и целят да привлекат вниманието на гражданите към теми, касаещи техните права, гражданска позиция, инициативи и мероприятия на Европейските институции, както и към политиките, провеждани от ЕС. Целта е да бъдат провокирани гражданите на Смолян да отправят предложенията си към Европейската комисия и Европейския парламент.
В своето 5-годишно присъствие на социалната и културна сцена на града Европейският информационен център „Европа Директно”  в  Смолян намира подкрепа и партньорство от държавни, общински и граждански структури и организации. В рамките на инициативата се предвижда някои от тези партньори да презентират свои минали, настоящи и бъдещи проекти под формата на информационни щандове, изложби, работилници, игри, вокални и театрални изпълнения.
Участници са: Община Смолян, Областен информационен център Смолян, Младежки православен център „Чисти сърца” към катедрален храм „Св. Висарион Смоленски”, Второ основно училище „Проф. д-р Асен Златаров”,  Регионална библиотека „Николай Вранчев”, представители на предстоящия фестивал „Забранено за възрастни”, читалища и учители.
Елате да се забавляваме, да учим и разговаряме!
 
Източник: „Европа Директно” - Смолян
 
Прочетена 3343 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!