Menu
Понеделник, 06 Август 2018 13:32

5-годишно дете в болница след катастрофа в Смолян

Публикувана от Прочетена 2060 пъти

На 04.08.2018 г. около 19.00 ч.  в гр.Смолян, ул."Тракия" пред № 60 на прав участък лек автомобил "Рено Клио" със смолянска регистрация, собственост и управляван от 45-годишната Е.Д. от гр. Смолян, блъска внезапно изскочилото на пътя 5-годишно момче от гр.Смолян. 

В следствие на пътно-транспортното произшествие пострадалото момче е получило  фрактура - счупване на левия крак ,без опасност за живота.

Детето е прието за лечение в МБАЛ "Д-Р Бр.Шукеров" - гр. Смолян. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ-Смолян.

Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава, причините за катастрофата са в процес на изясняване. 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!