Вторник, 22 Септември 2009 22:31

5 обекта спряни от експлоатация след проверка от РИОКОЗ- Смолян

През м. август 2009 г. здравните инспектори от отдел ” Контрол на нехранителните обекти и храни” при РИОКОЗ – Смолян извършиха 215 проверки на производствени и търговски обекти, заведения за обществено хранене и детски заведения. Спряна е експлоатацията на 5 обекта - плувен басейн в гр. Чепеларе, плувен басейн в гр. Златоград, обществените тоалетни в с.Широка лъка и в кв. Устово – Смолян.

Причина за наложената санкция е констатирано незадоволително здравно – хигиенно състояние, неосигурена топла течаща вода и други хигиенни несъответствия.Издадени са 2 предписания за ремонт на санитарните възли – за ЦДГ – Оряховец и за обществената тоалетна в с. Павелско. Съставени са 16 акта за административни нарушения.

 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!