5-ти юли празник на служителите в МВР

. . . .

На тържествено събрание по повод 5 юли – професионалния празник на служителите на МВР, бяха връчени награди на отличени служители от областната дирекция на МВР-Смолян. Отличията са за постигнат съществен и колективен принос при изпълнение на служебните задължения, изразяващ се в проявен висок професионализъм, осъществени трайни професионални резултати при ежедневните служебни мероприятия, активна дейност за превенция и пресичане на престъпления, с цел издигане доверието към Министерството на вътрешните работи.

Директорът на областната дирекция старши комисар Цветан Цанков се обърна към състава с думите: „Особено съм горд да обявя награждаването на нашите колеги, които са показали съществен принос в изпълнението на служебните си задължения. Те са пример за всички нас и доказателство за значимостта на нашата мисия“.

С „Благодарствена  грамота за заслуги“ за извършена доблестна постъпка бе награден смолянчанинът -  Фидан Маков. Той е намерил портмоне с документи и значителна сума пари, които веднага предал в полицията. Портмонето било върнато на собственика.

С отличие „Писмена похвала“ от  директора на ОДМВР- Смолян са наградени 37 служители. 25 са наградените със същото отличие от началниците на районните управления в областта. С обявяване на благодарност и индивидуална парична награда от директора на ОДМВР – Смолян старши комисар Цветан Цанков са отличени служители от секторите „Криминална полиция“ на Районно управление Смолян и група „Регистрация и отчет на превозни средства, административно наказателна дейност и водачи“ на сектор „Пътна полиция“. С „Индивидуална парична награда“ от старши комисар Цанков са наградени служители от всички подразделения на дирекцията.

Ст. Комисар Цанков честити празника на служителите с думите: За мен е чест да се обърна към Вас и най-сърдечно да Ви поздравя по случай празника, който обединява всички служители на МВР. Благодаря Ви за положения труд и старание при изпълнение на професионалните Ви задължения.

Бъдете горди от избора си на тази трудна и отговорна професия – професия, която изисква всеотдайност, лоялност и дисциплина. Това е висока чест, но и постоянна проверка на Вашата морална и физическа издръжливост. 

Уверен съм и вярвам, че с взаимни усилия, с упоритост, колегиална подкрепа и сплотеност ще продължим да се справяме успешно с всички предизвикателства пред нас. Нека удовлетворението от добре свършената работа и признателността на хората да съпътстват ежедневието ни!

Желая на Вас и на Вашите семейства здраве, късмет, силен дух и вяра в по-добро бъдеще!“

 

 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре