Menu
Сряда, 19 Декември 2018 04:32

66 ЖИВОПИСНИ ТВОРБИ И ИКОНИ ПРЕДСТАВЯ КДК В КОЛЕДНАТА И НОВОГОДИШНАТА СИ КОЛЕКЦИЯ

Публикувана от Прочетена 1576 пъти
КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН

На 19 декември от 18 часа в зала „Петър Стайков” на КДК, на бул. „България” 43 ще бъде открита традиционната Коледна и Новогодишна изложба на художниците от Смолян. Колекцията е съставена от 66 живописни творби и икони на 21 автори от всички поколения, владеещи различни стилове на изразяване. Сред тях са имената на проф. Ружко Челебиев, Румен Найденов, Елка Василева-Пашалиева, Симеон Николов, Иван Пеев, Живка Кисьова, Никола Николов и др.

След откриване на експозицията ще се проведе Коледна вечер с творците и дейците на духа в Смолян. Програмата е изградена върху музиката и словото. Изложбата, която е и базар, ще остане на вниманието на смолянчани и гостите на града до 15 януари 2019 година.

Заповядайте, всички са поканени!

КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!