7 забавни идеи за фирмено парти

Фирмените партита са прекрасен начин да сплотите екипния дух чрез забавление и добро настроение. Организирането на успешно парти изисква креативност и оригинални идеи и от Travel Management ще ни дадат 7 забавни идеи, които да направят всяко корпоративно парти необикновено и запомнящо се. Някои от идеите са подходящи за фирмен Family day, където служителите да присъстват със семействата си.

1. Escape Room

Escape Room е игра, която наистина може да сплоти екипа ви и да развие неговите комуникативни умения и вземането на решения в напрегнати ситуации. Всеки служител трябва да допринесе с умения и знания за решаването на загадката и измъкването от стаята на целия отбор. Повечето загадъчни стаи са подходящи за всички възрасти.

2. Парти с костюми от филми и анимации

Костюмите са интересни и забавни не само за възрастните, но и за децата. Този тип парти е подходящо за семейни фирмени забавления или т.нар. корпоративни дни на семейството. Всеки трябва да е облечен като герой от любим анимационен или игрален филм. Добра идея е и организацията на конкурс за най-добър костюм.

3. Дегустация на необичайни храни или напитки

От екзотични плодове до местни крафт бири или гурме кухня – тези фирмени партита ще ви сплотят около преживяването на нещо ново и обмяната на мнение и впечатления.

4. Ретро вечер

Върнете се назад във времето с ретро или винтидж вечер! Изберете даден период от миналото и съобразете с цялото парти с характерните за епохата облекло музика, танци и храни. Може да добавите и тематичен декор.

5. Вечер на настолните игри

Игрите ще превърнат служителите ви в приятели, но и ще укрепят състезателния им дух. Има огромно разнообразие настолни игри, от които да изберете няколко за фирменото парти. Друга идея е да планирате куиз с интересни въпроси, свързани с дейността на фирмата, и награди за отборите победители.

6. Караоке битка

Караоке битките могат да бъдат изключително забавни. Изберете популярни песни – от класически хитове до съвременни такива, и организирайте състезание между отделни служители или цели отбори.

7. Излет и BBQ сред природата

Какво по-хубаво от свеж въздух и вкусна храна сред природата? Този вариант също е чудесен за фирмен ден на семейството. Намерете подходящо място, което е лесно достъпно за всички служители. Помислете за меню с разнообразна храна и включете вегетариански опции. Организирайте игри на открито както за възрастните, така и за децата, които ще присъстват.


Планирането на фирмено парти изисква креативност, добра организация и познаване на интересите на колегите. Тези седем идеи са само начало – възможностите ви за забавно корпоративно събитие са безброй.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре