Menu
Четвъртък, 24 Януари 2019 15:11

8 дни за ползване на отстъпката за подадена декларация за доходите по електронен път

Публикувана от Прочетена 2089 пъти

Ако подадат декларациите си по електронен път до 31 януари 2019 г., физическите лица могат да ползват 5% отстъпка върху данъка за довнасяне по годишната си данъчна декларация, но не повече от 500 лв. Допълнително условие за ползване на отстъпката е гражданите да нямат подлежащи на принудително изпълнение публични задължения, както и да внесат целия размер на данъка за довнасяне до 31 януари 2019 г.

          От офиса на НАП Смолян напомнят на своите данъкоплатци, че специализираният офис на ИНВЕСТБАНК АД за обслужване на данъци и осигуровки е с променена локация. Офисът е преместен на 5 -ти етаж в сградата на Общината в Салона за обслужване на клиенти на НАП Смолян.  Физическите лица могат да платят дължимият данък върху доходите без такса.

Най-бързо и лесно декларацията се подава по интернет с персонален идентификационен код. Срокът за подаването на декларациите за облагане на доходите e 30 април 2019 г. До момента са подадени близо 400 декларации, от тях 150 са подадени по електронен път.

Информация за попълване и подаване на данъчни и осигурителни декларации и внасяне на суми към бюджета може да се получи на телефона на НАП 0700 18 700 на цената на градски разговор или в сайта на НАП www.nap.bg. 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!