Menu
Вторник, 07 Ноември 2017 14:29

8-ми ноември – Празник на българската полиция

Публикувана от Прочетена 1933 пъти

По повод професионалния празник на българската полиция днес се проведе турнир по стрелба с пистолет “Макаров” и малокалибрен пистолет, организиран от ОД МВР - Смолян. В турнира участваха  9 отбора от Районните управления “Полиция” в областта, сборен отбор от ОДМВР - Смолян, РД ”Гранична полиция” – Смолян, 101 Алпийски батальон, както и отбор от Областна администрация – Смолян и Регионална здравноосигурителна каса – гр. Смолян.

Класиралите се на челните места получиха почетни грамоти от директора на ОД МВР – Смолян старши комисар Николай Димов, който поздрави победителите и всички участници в надпреварата.

 

Отборно класиране на стрелба с пистолет „Макаров“

 

I – отборът на РУ - Смолян

II – отборът на РУ - Чепеларе

III – 101 Алпийски батальон

 

Отборно класиране на стрелба с малокалибрен пистолет

 

  1. Областна администрация - Смолян
  2. Регионална здравноосигурителна каса – гр. Смолян

/снимки/

 

- На 07.11.2017 г. ученици и граждани имаха възможност  да посетят Районните управления от областта и да разгледат сградата на управлението, кабинета на началника, оперативната дежурна част, патрулните автомобили, оръжия и помощни средства на въоръжение в МВР. На този ден бе организиран “Ден на отворените врати” по случай празника на полицията, като всеки, проявил интерес и желание, бе запознат отблизо с естеството на полицейската дейност.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!