Menu
Понеделник, 04 Декември 2017 09:48

90-годишна жена се задуши при пожар в Смолян

Публикувана от Прочетена 2522 пъти

На 04.12.2017 г. около 01.20 ч. в РУ-Смолян на ЕЕНСП 112 е получен сигнал за пожар, възникнал в апартамент на жилищен блог в гр. Смолян, ул. "Паисий Хилендарски". При гасене на пожара огнеборци установяват, че в апартамента има починала 90-годишна жена от гр. Смолян.

При пожара е унищожено домашно имущество и са опушени 50 кв.м стени. Спасена е жилищната сграда от екип на РС ПБЗН - Смолян. На местопроизшествието е извършен на оглед от дежурна оперативна група при ОД МВР и РУ-Смолян.

Причината за възникване на пожара е в процес на изясняване. Тялото на починалата е транспортирано за извършване на аутопсия в МБАЛ - Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!