АБИТУРИЕНТИ ОТ ПГ ЗА ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА ПРЕВЗЕХА ЗАЛА „ПЕТЪР СТАЙКОВ” НА КДК

АБИТУРИЕНТИ ОТ ПГ ЗА ПРИЛОЖНИ  ИЗКУСТВА ПРЕВЗЕХА ЗАЛА „ПЕТЪР СТАЙКОВ” НА КДК

На 31 май 2021 г., понеделник, от 18 часа в зала „Петър Стайков” на КДК се открива изложба на абитуриенти от Випуск 2021 на Професионалната гимназия за приложни изкуства в Смолян. В нея се представят 10 възпитаници на гимназията, изложили върху 40 пана повече от 200 идеи, проекти, модели, плакати, флаери, реклами и пр. Това богатство е доказателство за усърдната работа на преподавателите, за таланта и трудолюбието на учениците, които достойно защитават името на своето училище.

Експозицията от дипломни работи ще бъде открита в присъствие на авторите, преподавателите, родителите и гражданите, които имат траен интерес към изкуството и многообразните му форми на проява. Ще я представи Симона Савова-Коруева, директор на ПГПИ, носител на тазгодишната награда на Община Смолян.

Заповядайте да се насладите на неординерното мислене на младите дарования, чиито имена утре ще стоят под заглавията на книги, филми, модни облекла, рекламни пана и прочее. И надяваме се, ще повдигат нашата гордост, че сме от един и същи град.

На добър час на абитуриентите и на тяхната годишна изложба!

КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре