Menu
Понеделник, 31 Юли 2017 17:48

Акварел и природна дървопластика в КДК

Написана от
Прочетена 1645 пъти
КДК - Смолян КДК - Смолян снимка: Смолян днес!
Клубът на дейците на културата представя Елена Добрева със самостоятелна изложба акварел и природна дървопластика на 1 август, вторник, от 18 часа в зала „Петър Стайков“.
Добрева излага 48 акварелни платна и 36 природни образования от дърво, увенчани като птици, животни, насекоми. С творбите си тя доказва, че изкуството е достъпно за всички, стига да ги споходи вдъхновението. Разликата е само в едно - някои стигат върха, други остават в подножието му за да им ръкопляскат. Елена не е завършила художествена академия, но страстно обича природата и родопската гора. Всеки ден я „възпява“ с четката и длетото си. Експозицията й го доказва.
Заповядайте, ще е интересно!
 
КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА - СМОЛЯН
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!