Menu
Понеделник, 09 Октомври 2017 18:36

Алекс Бойков от СК"Арес- Мадан“ стана републикански шампион по кикбокс

Написана от
Прочетена 1690 пъти
Алекс Бойков от СК"Арес- Мадан“ стана републикански шампион по кикбокс снимка: община Мадан

Алекс Бойков от СК"Арес- Мадан“с треньор Антон Стоянов стана републикански шампион по кикбокс, стил „лоу –кик“. Бойков спечели златен медал на турнира в Габрово този уикенд при юношите старша възраст в категория до 75 килограма.
На финала маданчанинът победи съперника си с нокаут в 40- тата секунда още в първия рунд.

Това е поредното отличие на момчето. През май т.г. в същия стил „лоу-кик“ отново завоюва златото на турнир в град Александруполис ,Гърция. От държавното първенство по кикбокс през 2014 се окичи със сребро.
„Всички момчета и момичета в клуба тренират усърдно и с голямо желание, но и наградите за труда им не закъсняват. Единственото, което искам да им пожелая е здраве и все такива успехи, но и да продължаваме всички заедно в същия дух“, каза треньорът на СК „ Арес- Мадан“- Антон Стоянов.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!