Александър Сиди /ВМРО/: В Смолян няма нито един напуснал член на ВМРО

Александър Сиди /ВМРО/: В Смолян няма нито един напуснал член на ВМРО
„Дълбоко притеснени сме от това, че някакви хора – самозванци застават пред вас и говорят абсолютни лъжи. Лицето Асен Ковачев ни е добре познато. Той беше наш активист и лице, което помагаше в две поредни кампании. Беше техническо лице в офиса, никога не е бил организатор, областен председател, включително не е бил и член на ВМРО, съгласно базата данни в София”. Това заяви на пресконференция Александър Сиди – регонален организатор на ВМРО за областите Пловдив, Пазарджик и Смолян. Поводът за изявлението му бе пресконференцията на председателя на България без цензура за област Смолян Валентин Черпоков, в края на миналата седмица, на която той обяви, че цялата структура на ВМРО в областта преминава към партията на Бареков.  
„Не може някой да се яви на пресконференция и да обясни, че 400 човека и всички структури на ВМРО в област Смолян са преминали в друга партия. За съжаление ние в Смолян област нямаме 400 членове”, каза още Александър Сиди. По отношение на Чепроков Сиди припомни, че принадлежността му към ВМРО е приключила още след като с помощта на партията стана общински съветник в Чепеларе.
„В Смолян нямане нито един напуснал член на ВМРО, тръгнал си с лицето Асен Ковачев. Нямаме нито една структура, която да преминава в друга политическа партия”, категоричен беше регионалният организатор Александър Сиди.
На въпрос, колко са членовете на ВМРО в областта, той отговори, че на този етап техният брой е между 100 – 120 човека.
На пресконференцията в Смолян присъстваха още Стефан Котлийски – член на националното ръководство на ВМРО и Екатерина Гаджева.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре