Menu
Четвъртък, 12 Октомври 2017 15:13

„Амер Спортс България“ се включи в инициативата на Junior Achievement Bulgaria – „Мениджър за един ден“

Написана от

На 12 октомври 2017 г. АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ ЕООД прие ученици, които получиха възможността да бъдат мениджъри за един ден, тествайки своите умения в реална среда. Това стана в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“, която се организира от „Junior Achievement Bulgaria“ за 16-та поредна година.

Целта на този проект е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години, запознавайки ги с реалната работа в компании и организации от цялата страна в рамките на един ден.

„Амер Спорт България“ ЕООД посрещна общо 11 ученици - от СУ „Васил Дечев“ и от ПГСГСТ „Никола Вапцаров“.

 

  1. Ангелина Кисьова от ПГСГСТ "Никола Й. Вапцаров" гр. Чепеларе, влезе в ролята на Управителя на „АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД – инж. Йордан Ламбрев.

 

  1. Красимира Джучкова от ПГСГСТ "Никола Й. Вапцаров" гр. Чепеларе, влезе в ролята на мениджър Отдел "Производствено планиране“ - Янко Костовски.

 

  1. Борис Узунов от СУ "Васил Дечев" и Светлана Джучкова от ПГСГСТ "Н. Вапцаров", влязоха в ролята на Мениджър "Качество" - Костадин Кьоргогов.

 

  1. Величко Губеров от СУ "Васил Дечев" и Николай Пашов от ПГСГСТ "Н. Вапцаров", влязоха в ролята на Ръководител отдел "Поддръжка“ – Костадин Димитров.

 

  1. Величка Сивкова от СУ "Васил Дечев" и Николай Радоев от ПГСГСТ "Н. Вапцаров“, влязоха в ролята на Мениджър "ИТ " - Илия Илчев.

 

  1. Анета Хаджиева от СУ "Васил Дечев" и Димитрина Александрова от ПГСГСТ "Н. Вапцаров", влязоха в ролите на Мениджъри „Проекти и Иновации“ – Диана Юрукова и Стефан Тилков.

 

  1. Денис Ушанли от ПГСГСТ "Н. Вапцаров", влезе в ролята на Мениджър „Снабдяване и Логистика“ – Илия Шивачев.

 

На учениците бе представена кратка презентация от Управителя Йордан Ламбрев, след което всеки бе поет от своя Мениджър на отдел.

И „Амер Спортс България“ ЕООД, и учениците - останаха изключително доволни от проведената инициатива като си оставиха възможността да се организират подобни срещи и за в бъдеще.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!