Menu
Вторник, 26 Септември 2017 16:55

„Амер Спортс България“ стартира ново производство на карбонови шини за велосипеди „MAVIC“

Написана от
Прочетена 3298 пъти
снимка: „Амер Спортс България“ снимка: „Амер Спортс България“

„Амер Спортс България“ ЕООД се изправя пред възможността да започне производството на карбонови шини за велосипеди. Това е една уникална възможност за завода в гр. Чепеларе, която също така се явява и своеобразна оценка на работата на всички хора в компанията. Благодарение на всеотдайната работа, позитивното развитие и положителните резултати, заводът в гр. Чепеларе си заслужи привилегията да внедри едно производство, непознато за България.
Карбоновите шини ще носят марката на световноизвестната велосипедна компания „MAVIC“. Това са продукти от най-висок клас, използвани от редица атлети, както в шосейното, така и в планинското колоездене.

НОВО ПРОИЗВОДСТВО - КАКВО ПРЕДСТОИ?

Планира се производството да стартира в началото на 2018 година, като ще бъдат инсталирани нови производствени линии и ще бъдат внедрени нови технологии и процеси.
Със започването на този проект ще бъдат открити допълнителни работни места, с което се отварят нови възможности за работа и развитие.
По този начин „АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД отново доказва, че е един от желаните работодатели в региона.

Ако искате да бъдете част от екипа на „АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, можете да изпратите Вашата автобиография:

на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;

на място, на портала на фирмата – гр. Чепеларе, ул. „Чая“ 3, Завод 1 или ул. „Чая“ 7, Завод 2;

чрез кандидатстване в Бюрата по труда в гр. Смолян и гр. Чепеларе;

чрез интернет портала www.jobs.bg

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!