Menu
Понеделник, 11 Юни 2018 16:10

Англичанин скрил дрога в църква в родопско село

Публикувана от Прочетена 2059 пъти

Англичанин е скрил наркотик в сградата на църквата в смолянското село Полковник Серафимово, информират от ОД на МВР- Смолян. Британският гражданин е задържан за 24 часа за притежание на доза амфетамин, укрит в църковната постройка. Двама англичани и четирима българи са задържани заради дрога в дните на музикалния фестивал, организиран от англичани в местност край с. Полковник Серафимово.

Срещу 31-годишния англичанин, който укрил дрогата на втория етаж на храма в селото, е образувано досъдебно производство. Вторият задържан британски гражданин е от Кеймбридж. Срещу него са заведени две досъдебни производства- за шофиране под въздействието на кокаин и за притежание на канабис.

При полицейските проверки в Полковник Серафамово във фестивалните дни от четирима българи са иззети кокаин, екстази, канабис. Арестуваните с дрогата са гости на английския фестивал Meadows in the Mountain, който се провежда ежегодно край селото, предаде БТА.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!