Menu
Четвъртък, 08 Юни 2017 19:18

Английският фестивал Meadows in the Mountains се открива утре край с. Полковник Серафимово

Написана от
с. Полковник Серафимово с. Полковник Серафимово
Около 2000 младежи от Великобритания и различни държави по света се очаква да пристигнат в с.Полковник Серафимово за ежегодния фестивал Meadows in the Mountains, който се открива утре, информира кметът на родопското село Христо Мусорлиев. Музикалното събитие се организира от английски семейства, които живеят в Полковник Серафимово. Англоезичната публика на фестивала вече се настанява в къщи в селото и в палаткови лагери. Популяризираният през последните години в британски сайтове фест се провежда в живописна местност над селото.
 

Фестивалното селище е разположено на един от върховете край Полковник Серафимово, а мястото се описва в английските сайтове като спиращо дъха с красивите гледки от планината и неповторимите изгреви. Сред интернет рекламата на Meadows in the Mountains се срещат и препратки към духа на Удсток`69. Различни музикални стилове ще бъдат представени на четири сцени сред фестивалните поляни.

Полковник Серафимово от вчера се пълни с пристигащите младежи за музикалното събитие, информират от кметството. През тези дни селото ще бъде населено от повече англичани, отколкото местни жители. Сред първите пристигнали са меломани от Острова, Аржентина, САЩ, Полша и др.
 
Източник: БТА
 
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!