„Арексим Инженеринг“ ЕАД

„Арексим Инженеринг“ ЕАД
 „Арексим Инженеринг“ ЕАД е модерно, бързоразвиващо се дружество в областта на преработката на полимери и производството на инструментална екипировка.
В нашето дружество работят над 630 човека – оператори, инженери и експертен състав с богати познания и способности в своята област, с различен опит, интереси и произход, но обединени от обща цел – постоянно усъвършенстване и развитие.
 
 
Днес, предприятието успешно ръководи цялостния процес от създаването на шприц формата, до производството на крайните продукти от различни видове инженерна пластмаса и неговата дистрибуция.
Пластмасовото ни производство се разширява и обновява непрестанно.
 
 
За последните четири години дружеството е инвестирало в над четиридесет нови машини за леене на пластмаса, в нови технологии за ефективно управление на производството, в обновяване на инструменталното производство и в собствена инструментална екипировка.
 
Дружеството остава вярно на своето мото – динамика и иновация.
Сред клиентите на „Арексим Инженеринг“ ЕАД гр. Смолян  са мултинационалните гиганти Schneider Electric, Bosch, Liebherr, Festо, Makita и Kostal.
 
 
Компанията се стреми да посреща непрестанно нарастващите нужди на своите клиенти, чрез непрекъсната иновация и закупуване на нови машини и разширяване на техническата база.
През 2015 г. дружеството ще преработи над 8000 тона инженерна пластмаса и ще има приходи от продажби надхвърлящи 50 милиона лева.
 
 
Переспективите за бизнес развитие пред „Арексим Инженеринг“ са отлични, като до края на годината се очаква закупуване на още двадесет машини и техният брой да достигне до 100. Ще се открият повече от 200 работни места на всички нива на компетенции в организацията.
 
 
Ако вие искате да работите в добре организиран колектив, да получавате добро възнаграждение и бонуси за добри резултати, да имате осигурен безплатен транспорт, осигурена храна и възможности за повишаване на квалификацията, израстване и развитие, то вашето място е при нас – „Арексим Инженеринг“. 
 
Ние търсим хора, които са открити и ориентирани към екипна работа, желаят да поемат отговорност, споделят позитивното ни отношение към живота, виждат възможност във всяка промяна, стремят се да научават нови неща и да постигат резултати.
 

Приемете предизвикателството и кандидатствате за нашите отворени позиции.

 
Телефонu за контакт:  0879 977 427
Отдел Човешки ресурси – Недялка Стефанова
Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
Последно променена вПетък, 02 Юни 2023 06:16
нагоре