Menu
Четвъртък, 02 Март 2017 17:52

Арексим Инженеринг подкрепи с участие проект на МТСП – Гаранция за младежта.

Написана от

Все по-често се говори за младите хора – безработни и неактивни. Млади хора, които нито учат, нито работят, нито участват в някаква форма на преквалификация. Млади хора, които не виждат смисъл, перспектива и мотивация. Ограничени от липсата на възможности, информация и помощ те остават извън системите на образование, социална закрила и труд.
За нас, като една от водещите компании в града и региона е истинско предизвикателство да работим с тези млади хора, да ги мотивираме да изберат нелекия път да работят и се развиват в реалното производство.

areksim 001

Затова подкрепяме всяка една инициатива, даваща възможност да се срещнем и общуваме с тях, да презентираме дейността си, да обсъждаме проблемите и начина на решаването им.
На 24.02.2017 год. бяхме поканени на информационен ден за популяризиране на проект на МТСП и с ние с удоволствие откликнахме. Проектът дава възможност на всички млади хора под 25 години - независимо дали са регистрирани в службите по заетостта или не - да получават качествено конкретно предложение в рамките на 4 месеца, след като са напуснали формалното образование или са останали без работа. Това предложение трябва да бъде за работа, чиракуване, стаж или продължаващо обучение и да е съобразено с нуждите и положението на всеки.

Убедени сме, че информираният и ориентиран човек е активен, предприемчив и успешен.

Арексим Инженеринг


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!