Menu
Четвъртък, 01 Ноември 2018 11:30

Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански на сцена в гр.Смолян с хитова постановка "Малко комедия"

Публикувана от Прочетена 1597 пъти
21 НОЕМВРИ 2018 (сряда) от 19:00 ч. 
в Родопски драматичен театър "Н. Хайтов" гр. СМОЛЯН гостуват 

АСЕН БЛАТЕЧКИ, КОЙНА РУСЕВА и КАЛИН ВРАЧАНСКИ 
в постановката 

„МАЛКО КОМЕДИЯ“ 

всъщност това е не е една, а цели две обединени театрални пиеси: „Предложение” и „Мечка” по текстове на гениалния руски автор А.П. Чехов 
режисьор: БОРИСЛАВ ЧАКРИНОВ 
продукция на театрална къща "Viva Arte" София 
***************************************************************** 
В ролите влизат едни от най-успешните български актьори: Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански, а техните герои ни карат да се замислим кое е важно в живота и какви ценности ни ръководят. 

В комедията „Предложение” на преден план излизат гордостта, инатът и копнежът за истинска любов, която да не е подчинена на материални ценности. Героите не осъзнават, че житейското им време изтича твърде бързо, че човешката близост и добрите отношения могат да станат жертви на тяхната безсмислена опърничавост. 

Комедията „Мечка” разказва шеговито патетичната история на вдовицата Попова, която е твърдо решена да обича до гроб покойния си съпруг, но не успява да удържи на обещанието си, съблазнена от кредитора на семейството. Двамата се сблъскват в абсурден спор за любовта: кой е по-верен и постоянен – мъжът или жената. След безкрайни спорове двамата герои се влюбват и с шеметно колебание напред - назад, предизвикано от горещото привличане един към друг, се събират. 
***************************************************************** 
БИЛЕТИTE са в продажба на касата на Родопски драматичен театър "Н. Хайтов" от 5.11.2018г. /пон./! 
РЕЗЕРВАЦИИ на билети на 0878 / 987 610 - каса 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!