Menu
Събота, 11 Март 2017 08:15

Атанас Пържанов, ДПС: Трябва да спрем емиграцията на младите хора

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

За спиране на емиграцията на младите хора се обяви кандидат-депутатът на ДПС от Смолянския регион Атанас Пържанов на предизборна среща в доспатското село Късак.

“Населените места в община Доспат са едни от най-засегнатите в областта от емиграционният процес. Младите хора, ако не са в чужбина, то те се намират в другия край на България. Това трябва да спре. Хората трябва да живеят и развиват по родните си места, децата да растат с родителите си, а не единствената връзка между тях да бъде скайпа“, коментира Пържанов.

dps 11 03

Според него това би било възможно, когато се създадат условия за развитие на бизнеса, които от своя страна да разкриват работни места и хората да имат работа и да не търсят прехраната си другаде.

„ДПС е единствената партия, която полага грижи за малките населени места и знае от какво имат нужда хората в тях, докато другите партии ги видяхме какво правят, те мислят само за големите градове и региони“, добави четвъртият в листата на ДПС в област Смолян. Той призова всички, които искат да се почувстват значими и горди българи да гласуват с № 9 на 26 мрат.

На срещата в с. Късак с Пържанов бяха и част от предизборния му щаб. На срещата с жителите на селото бяха дискутирани и други теми, между които бе и скандално отдадената концесия за резерват "Омана"- землище на с. Късак.

Пресцентър на ДПС - Смолян

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!