Menu
Четвъртък, 24 Май 2018 06:26

Автомивка на самооблужване отвори врати в Мадан

Написана от

Първата автомивка на самообслужване отвори врати в Мадан. Съоръжението разполага с две клетки за външно измиване и една с прахосмукачка. Машините са професионални на фирма Easywash, компютъризирани с възможност за превключване между програмите.

Автомивката работи с професионални почистващи препарати на Nerta-Belgium, които са с биоразградимост над 90%. За да бъде пълно и качествено измиването на автомобила на клиентите се предоставят и допълнителни препарати, като обезмаслител за джанти, препарат за премахване на насекоми от бронята и стъклото, препарат за блясък на гуми, препарат за почистване на стъкла, мляко за табло и парфюм.

Посетете ни, за минути Вашият автомобил ще бъде чист и лъскав!

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!
Прочетена 2544 пъти

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!