Menu
Сряда, 29 Август 2018 20:26

Автомобил блъсна на заден ход пешеходка в Борино

Публикувана от Прочетена 2594 пъти

На 28.08.2018г. около 10.25 ч. в с.Борино,на ул."Родопи" е възникнало пътно-транспортно произшествие, при което леко е ранена една пешеходка. Лек автомобил "Сузуки Суифт" с пловдивска регистрация, собственост на 37-годишен мъж от гр.Пловдив, управляван от Р.Р. на 48 години от с.Борино, при движение на заден ход блъска пресичащата улицата 68-годишна жена от с.Борино. В следствие на произшествието жената е получила охлузна рана на дясното слепоочие и след преглед в МБАЛ-Девин е освободена за домашно лечение. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по ЗАкона за движение по пътищата.
През изтеклото денонощие е регистрирано едно пътно-транспортно произшествие с материални щети, без пострадали участници в движението. То е станало в 11:50 часа в гр.Чепеларе, на ул. „Васил Гаджуров“. Посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!