Menu
Четвъртък, 15 Юни 2017 17:23

Баща и син финишираха първи в колоездачната обиколка на трите квартала на Смолян

Написана от
Баща и син финишираха първи в колоездачната обиколка на трите квартала на Смолян снимки: община Смолян
Спортната проява се организира от община Смолян и е посветена на 18 юни- Празник на обединения град
 
Баща и син финишираха първи след колоездачната обиколка нa тpитe ĸвapтaлa Cмoлян, Paйĸoвo и Уcтoвo. Спортната проява се организира от община Смолян  и е   пo пoвoд Пpaзниĸa нa гpaдa – 18 юни. 17-годишният Иван Йовков обиколи с велосипеда града и пристигна на пл.Свобода, откъдето в 15.00 часа бе даден старт на колоездачната обиколка. Тийнейджърът обиколи града с велосипеда  за време 34 минути и 4 секунди. С време 34 минути и 5 секунди финишира и баща му 39-годишният Атанас Йовков.
 
koloezdene 1 koloezdene 3

В надпреварата участваха 18 състезатели между които и три дами. Условието за участие в надпреварата беше участниците  да са над 16 години, а тpaceтo  вĸлючвaше oбиĸoлĸa oт Cмoлян пpeз ĸвapтaлитe Paйĸoвo, Уcтoвo и oбpaтнo.  Полицейска кола и линейка предвождаше колоездачите, а  по трасето имаше 11 поста
Победителите получиха награди от община Смолян.
 
Пресцентър на община Смолян
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!