Menu
Събота, 15 Декември 2018 16:25

Безплатен лифт за откриването на ски зона "Мечи чал" на 22.12.2018  година

Публикувана от Прочетена 1946 пъти
Безплатен лифт за откриването на ски зона "Мечи чал" на 22.12.2018  година снимка: Община Чепеларе
Ски зона "Мечи чал" ще посрещне любителите на зимните спортове на 22.12.2018 година с безплатен лифт през целия ден, обявиха от "Пампорово" АД.
 
Община Чепеларе и Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и търговците в града ще посрещнат всички скиори с много добро настроение, топъл чай и възможност за участие в томбола с много награди - парични, няколко уикенда за двама, безплатно ски оборудване и др.
 
Каним ви на чаша червено вино от 16:00 часа на площад „Олимпийски", за да дадем официален старт на тазгодишния ски сезон, а за доброто настроение по време на откриването ще се погрижи любимата на всички поколения певица Росица Кирилова.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!