Menu
Четвъртък, 29 Ноември 2018 20:24

БИБЛИОТЕКАТА В МАДАН СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА „БЪЛГАРСКИТЕ БИБЛИОТЕКИ – СЪВРЕМЕННИ ЦЕНТРОВЕ ЗА ЧЕТЕНЕ И ИНФОРМИРАНОСТ”

Публикувана от Прочетена 1404 пъти
БИБЛИОТЕКАТА В МАДАН СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА „БЪЛГАРСКИТЕ БИБЛИОТЕКИ – СЪВРЕМЕННИ ЦЕНТРОВЕ ЗА ЧЕТЕНЕ И ИНФОРМИРАНОСТ” снимка: Община Мадан
Градска библиотека "Антон Страшимиров"- гр. Мадан спечели проект по Програма „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност” към Министерството на културата.
 
Средствата, които осигурява Министерството на културата са 2 300 лв., с които ще бъдат закупени нови книги от 14 издателства, съобразени с интересите и потребностите на читателите – художествена литература за деца и възрастни, учебна литература, научни и научно-популярни издания.
 
Новите заглавия във фонда на библиотеката ще са на разположение на читателите от началото на месец януари 2019 година.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!