Menu

Нашият град в снимки


Зимна приказка в село Солища
Зимна приказка в село Солища
Абстрактно
Абстрактно
Паркинг или автосалон???
Паркинг или автосалон???
Петък, 03 Ноември 2017 08:25

БИСЕР КИРОВ И НЕГОВАТА „БЛАГОДАРСТВЕНА ПЕСЕН“ ПРЕДСТАВЯТ В КДК

Написана от

 

         Община Смолян, Клубът на дейците на културата и семейство Кирови представят „Благодарствена песен“ - автобиографична книга на Бисер Киров, която той „изпя“ приживе, но не доживя да я публикува. Премиерата е на 3 ноември (петък) от 18 часа в зала „Петър Стайков“ на клуба.

         Големият артист, почетен гражданин на Смолян и гражданин на света е разказал върху 380 страници своя богат на събития, срещи и концерти живот на жив български език - вълнуващо, честно, с артистична страст. От родното село на баща му - Чокманово, през Пловдив, Силистра и София, та до Берлин, Москва, Хавана и Ню Йорк, звучи неговият глас и изпълва хората с любов.

         Бисер остана завинаги „един юноша бледен“, който освен да весели своите приятели, умееше по неповторим начин да ги обича. Затова близките му са безчет.

         „Благодарствена песен“ ще бъде на разположение на присъстващите на вечерта и всеки, който желае може да я закупи.

         Очакваме Ви!

КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА - СМОЛЯН

Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!