Благотворителна кампания сред членовете на КСБ ОП - Смолян за възстановяване на изгорял дом на седем семейства в с. Момчиловци

Благотворителна кампания сред членовете на КСБ ОП - Смолян за възстановяване на изгорял дом на седем семейства в с. Момчиловци

В края на миналата година стана известен случаят с опожарен дом на седем семейства в село Момчиловци, Община Смолян. Предполагаемата причина за възникване на пожара е непочистен комин. Унищожени са покривна конструкция 240 кв. м., мебели, техника, домашно имущество и документи. За щастие пострадали няма. Пожарът е изгасен с над петдесет тона вода. Щетите са огромни, а повече от 15 човека остават без покрив.

По този повод Председателят на КСБ ОП-Смолян  Владимир Кехайов пое инициативата да организира благотворителна кампания за набиране на средства за възстановяване на щетите, възникнали при пожара и подпомагане на пострадалите семейства. В кампанията се включиха шестнадесет фирми – членове на КСБ ОП-Смолян, а именно: Адванстрой ЕООД, Артстрой ООД, Билдер. БГ ЕООД, Викторио ЕООД, Диамант-строй ЕООД, Едистрой ЕООД, Елгруп 51 ЕООД, Инфрастройгруп ЕООД, Красин ООД, Крис-МТ ООД, Мурджев – транс ЕООД, Ростер ООД, СМК Перелик Инвест, Строител ЕООД – Златоград,Томов Трейд ЕООД  и Юнимекс ООД .

 Благодарение на адекватното и бързо съдействие  от страна на фирмите се събра сумата от 5000 лв., които бяха предоставени на представител на пострадалите семейства в присъствието на кмета на с.Момчиловци г-жа Сийка Суркова. Сумата ще бъде разходена за ремонт на трети и четвърти етаж (полагане на мазилка и гипсокартон).                                                                                                      

Ваня Гигова

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре